Privacy policy

Verzekeringskantoor Devrieze bvba vindt de bescherming van de privacy erg belangrijk. Verzekeringskantoor Devrieze bvba streeft ernaar uw persoonsgegevens, die via deze website verzameld worden voor diens eigen rekening, op een wettelijke, eerlijke en transparante manier te verwerken. De bedoeling van deze verklaring is u te informeren over de manier waarop Verzekeringskantoor Devrieze bvba deze persoonsgegevens verwerkt.

De persoonsgegevens die door Verzekeringskantoor Devrieze bvba verzameld worden ten behoeve van KBC Verzekeringen NV (zoals bijvoorbeeld gegevens i.k.v. het afsluiten van een verzekeringspolis of een schade-aangifte) maken het voorwerp uit van de privacyverklaring van KBC Verzekeringen NV. Deze is beschikbaar via www.kbc.be/privacy of bij uw tussenpersoon.

Verantwoordelijke voor de verwerking

Verzekeringskantoor Devrieze bvba is, overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens die via deze website verzameld werden/worden voor diens eigen rekening.

Doeleinden: waarvoor worden deze gegevens verwerkt?

In het algemeen verwerkt Verzekeringskantoor Devrieze bvba uw persoonsgegevens om de door hem aangeboden diensten te kunnen aanbieden.

Verzekeringskantoor Devrieze bvba verwerkt de persoonsgegevens om, voor eigen rekening,

  • informatie te bezorgen;
  • commerciële boodschappen te sturen (direct marketing);
  • vragen te beantwoorden;
  • afspraken te maken,

Verzekeringskantoor Devrieze bvba kan uw gegevens gebruiken om u rechtstreeks te contacteren, per post, telefoon of op elektronische wijze, zoals via e-mail of SMS. Bij communicatie via elektronische wijze heeft u de mogelijkheid om u elektronisch uit te schrijven voor toekomstige elektronische communicatie.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

U hebt recht tot toegang tot de gegevens die over u verwerkt worden.

U kan schriftelijk de verbetering vragen van onjuiste gegevens.

U kan zich verzetten tegen de verwerking van gegevens of de verwijdering ervan bekomen. In het bijzonder hebt u steeds het recht om zich te verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing.

Voor de uitoefening van deze rechten kan u een e-mail (info@verzekeringendevrieze.be) of een brief (Veurnseweg 582, 8906 Elverdinge) sturen.

 

Nieuwsberichten
  • Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief.
  • Wijziging openingsuren zomervakantie
    Tijdens de maanden juli en augustus is ons kantoor open tot 17u00.
    Op zaterdagvoormiddag is het kantoor gesloten.
    Op dinsdag 11 juli is het kantoor gesloten en op maandag 14 augustus maken we de brug.
  • KBC-Smarthome

    Alles in orde thuis? Met KBC SmartHome weet je het zeker!

    Altijd gerust dankzij slimme sensoren
    Signalen op je smartphone
    Snel reageren, erger voorkomen
  • KBC-Bijstand aan huis
    Een probleem met je woning?
    Geen zorgen, wij helpen je verder!
    Ook 's nachts en in het weekend!
  • Milieuzones in Europa
    In Europa schieten milieuzones als paddenstoelen uit de grond. Helaas verschillen de regels van land tot land en soms zelfs van stad tot stad. Een kort overzicht om door de bomen het bos nog te zien.
  • Druktekalender
    Gaat u op reis naar Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Italië of Spanje?

    Op de VAB druktekalender heb je een handig overzicht over de te verwachten verkeersdrukte per land en per dag!


Onze openingsuren
Maandag
08u30 - 12u0013u00 - 18u00
Dinsdag
08u30 - 12u0013u00 - 18u00
Woensdag
08u30 - 12u0013u00 - 18u00
Donderdag
08u30 - 12u0013u00 - 18u00
Vrijdag
08u30 - 12u0013u00 - 18u00
Zaterdag
10u00 - 12u00Gesloten
Zondag
GeslotenGesloten
Bel ons Bel 057 42 14 15 24/24 bereikbaar